Vasaros stovykloje buvo įdomu

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2024-08-23
  • Kategorija: Išvykos

Raseinių meno mokyklos Ariogalos  skyriaus 18 sportinių šokių grupės moksleivių penkias dienas praleido vasaros stovykloje.

Važiavome autobusu į Kauną, kur vyko programiniai Lotynų Amerikos šokio treniruočių užsiėmimai. Juos vedė šokio mokytoja Liudmila Bankauskienė ir Kauno valstybinio muzikinio teatro baletmeisteris Valerijus Osadčenko.

Dalį užsiėmimų vedė ir kartu su stovyklos dalyviais sukūrė naują šokio kompoziciją Kauno sporto universiteto trečio kurso studentas Aleksandras Katalovas ir buvusi Meno mokyklos moksleivė, šiuo metu jau pasirodanti Pasaulio Lotynų Amerikos šokio konkursuose suaugusiųjų kategorijoje, Ieva Matulevičiūtė. Darbas buvo derinamas su poilsiu. Stovyklos dalyviai aplankė Kauno Zoologijos sodą, kur pamatė po rekonstrukcijos naujai atidarytus lankymui gyvūnų voljerus, gyvai stebėjo kaip laukiniai ir egzotiniai gyvūnai ėda jiems paruoštą maistą. Edukacija buvo tikrai gyva ir reali. „Buvo, net gyva žirafa...“ susižavėjusi pratarė viena mergaitė. - Mano gyvenimo svajonė išsipildė“.

Visiems buvo įdomu lankytis Kauno istorinėje Prezidentūroje, kur gidas moksleiviams papasakojo Lietuvos istoriją, pasakė čia gyvenusių buvusių Lietuvos Prezidentų gyvenimo istorijas ir supažindino su svarbiausiais mūsų šalies istoriniais įvykiais. Atminčiai pasidarėme nuotrauką Prezidentūros Didžiojoje salėje.

Penkios stovyklos dienos prabėgo turiningai ir greitai. Paskutinę stovyklos dieną treneriai padovanojo didelį pyragą ir jis tuoj buvo visiems padalintas.

Dėkojame Savivaldybės administracijai už puikios iniciatyvos palaikymą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas